SAMODZIELNY KUCHARZ/ SZEF KUCHNI

Opis / Obowiązki: - Miejsce pracy: okolice miasta Trier, zachodnie Niemcy - Praca aktualna jest natychmiast lub w późniejszym terminie - Okres pracy: na stałe w niemieckiej restauracji - Praca na pełny etat, 5 do 6 dni w tygodniu, ok. 170 do 185 godzin miesięcznie - Godziny pracy od 11:00 do 15:00 i od 18:00 do 23:00 Główne zadania: - Zarządzanie i nadzór nad pracą personelu kuchni - Przygotowywanie potraw a la carte według przepisu - Estetyczne serwowanie dań według zamówienia - Samodzielna organizacja pracy kuchni - Racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór i odpowiedzialność za gospodarkę towarową, zamawianie towaru - Dbanie o czystość miejsca pracy - Przestrzeganie przepisów BHP Wymagania: - Młody wiek, bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, sumienność i dokładność - Wykształcenie kucharz, potwierdzone świadectwem i min. 2-letnim stażem pracy - Konieczne doświadczenie zawodowe na stanowisku samodzielnego kucharza - Atutem będzie znajomość kuchni niemieckiej i międzynarodowej - Znajomość zasad gospodarowania towarem, rozchodowania towarów oraz rozliczenia towarów restauracji - Przestrzeganie norm i standardów produkcji, w szczególności standardów HACCP - Konieczna przynajmniej komunikatywna znajomość języka niemieckiego Oferujemy: - Umowa: niemiecka o pracę, pełne świadczenia socjalne + 24 dni płatnego urlopu + Urlop na Święta i Sylwester/Nowy rok - Wynagrodzenie miesięczne netto: 1900 euro + nadgodziny + Napiwki od 100 do 200 euro netto miesięcznie - Darmowe zakwaterowanie i wyżywienie ZAPRASZAMY DO KONTAKTU +48 888 481 474 +48 888 481 098
  • Kategoria: Praca za granicą
  • Kraj zatrudnienia: Niemcy
  • Dodano:2020-06-19

Aplikuj do powyższej oferty: