SAMODZIELNY KUCHARZ/ SZEF KUCHNI
Opis / Obowiązki:
- Miejsce pracy: okolice miasta Trier, zachodnie Niemcy
- Praca aktualna jest natychmiast lub w późniejszym terminie
- Okres pracy: na stałe w niemieckiej restauracji
- Praca na pełny etat, 5 do 6 dni w tygodniu, ok. 170 do 185 godzin miesięcznie
- Godziny pracy od 11:00 do 15:00 i od 18:00 do 23:00
Główne zadania:
- Zarządzanie i nadzór nad pracą personelu kuchni
- Przygotowywanie potraw a la carte według przepisu
- Estetyczne serwowanie dań według zamówienia
- Samodzielna organizacja pracy kuchni
- Racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór i odpowiedzialność za
gospodarkę towarową, zamawianie towaru
- Dbanie o czystość miejsca pracy
- Przestrzeganie przepisów BHP
Wymagania:
- Młody wiek, bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, sumienność i
dokładność
- Wykształcenie kucharz, potwierdzone świadectwem i min. 2-letnim stażem pracy
- Konieczne doświadczenie zawodowe na stanowisku samodzielnego kucharza
- Atutem będzie znajomość kuchni niemieckiej i międzynarodowej
- Znajomość zasad gospodarowania towarem, rozchodowania towarów oraz
rozliczenia towarów restauracji
- Przestrzeganie norm i standardów produkcji, w szczególności standardów HACCP
- Konieczna przynajmniej komunikatywna znajomość języka niemieckiego
Oferujemy:
- Umowa: niemiecka o pracę, pełne świadczenia socjalne
+ 24 dni płatnego urlopu
+ Urlop na Święta i Sylwester/Nowy rok
- Wynagrodzenie miesięczne netto: 1900 euro + nadgodziny
+ Napiwki od 100 do 200 euro netto miesięcznie
- Darmowe zakwaterowanie i wyżywienie
ZAPRASZAMY DO KONTAKTU
+48 888 481 474 +48 888 481 098
- Kategoria: Praca za granicą
- Kraj zatrudnienia: Niemcy
- Dodano:2020-06-19